Banketu organizēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kafejnīca un restorāns “Chat”

13. janvāra 8, TC "Stockmann"-4.st., Rīga, LV-1050
izbraukuma banketi, svinības, restorāns, CHAT, kafejnīcas, kafejnīca, cafe, izbraukuma banketi, pasākumu organizēšana , rīkošana, banketu klāšana, banketu organizēšana , banketu galdu klāšana, izbraukuma ēdināšana, korporatīvi

Daily, kafejnīca

Elizabetes 20, Rīga, LV-1050
pakalpojumi sociālās aprūpes iestādēs, ēdināšanas pakalpojumi slimnīcās, brokastis, pusdienas, banketi banketu , apkalpošana, konditorejas izstrādājumi pēc pasūtījuma, lielu pasākumu dalībnieku ēdināšana, pasākumu organizēšana

Pie pils, kafejnīca

Brīvības bulvāris 2, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Kafejnīca piedāvā: ✓ Brokastis ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Banketu organizēšana ✓ Galdu klāšana ✓ Ēdiens līdzņemšanai

Hotel Viona

Rīgas 41, Bauska, Bauskas nov., LV-3901
Viesnīca piedāvā: ✓ Naktsmītnes ✓ Kafejnīca ✓ Sauna ✓ Baseins ✓ Latviešu virtuve ✓ Armēņu virtuve Par viesnīcu:

Hotelis “Viona” izveidots vēsturiskā ēkā Bauskas vecpilsētā Mēmeles upes krastā. Viesnīcā ir 9 labiekārtoti numuri, kafejnīca, sauna ar baseinu. Kafejnīcā “Pie pils” atrodas netālu no Bauskas pils. Piedāvā nobaudīt senu latviešu un autentisku armēņu virtuvi pieredzējuša šefpavāra gādībā. Banketu organizēšana.

Romantika, kafejnīca, konditoreja, veikals, SIA Sirds kūkas

Ozolu 3, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101
Piedāvājam:: ✓ Konditorejas izstrādājumi ✓ Pusdienas ✓ Vakariņas ✓ Brokastis ✓ Banketu galdu klāšana ✓ Gaļas plates ✓ Bulciņas ✓ Pīrādziņi ✓ Tortes ✓ Pīrāgi ✓ Pašu cepta maize Kafejnīca-konditoreja:

Piedāvājam konditorejas izstrādājumus uz vietas un uz pasūtījuma - kūkas, kliņģerus, smalkmaizītes, cepumus. Pusdienu piedāvājumi, banketu galdu klāšana, svinību organizēšana mūsu telpās, pieņemam pasūtījumus gaļas platēm, zivju platēm, uzkodām, salātiem.

Hotel Villa Roze

Uliha 32, Liepāja, LV-3401
Par mums:

Hotel "Villa Roze" atrodas Liepājā, labākajā piejūras parka zonā tikai 5 minūšu gājienā no balto smilšu pludmales. Četrzvaigžņu viesnīcā ir 15 numuri, kas ir dekorēti Franču Provansas stilā. Vēl vairāk atmosfēras viesiem piešķirs elegantās koka mēbeles un skaistais tekstils. Viesnīcā ir banketu zāle ar kamīnu (ietilpība līdz 20 personām), sauna un atsevišķs restorāns. Katru rītu tiek pasniegtas kontinentālas vai bufetes tipa brokastis. Visos numuros ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Viesnīcas viesiem ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Roze, apartamenti

K.Barona 19, Liepāja, LV-3401
Par mums: Boutique Apartments Roze valda jūgendstila gaisotne. Mēbeles, gleznas, logi ar vitrāžām – viss ir veidots klasiskā stilā, uzturot naktsmītnē 20. gadsimta sākuma noskaņu. Tiek piedāvāti luksusa vai daudzistabu apartamenti, tostarp ar privātu ieeju, lodžiju, garāžu un privātu autostāvvietu. Apartamentu ēka atrodas tieši pretī Boutique Hotel Roze, tāpēc tajā tiek piedāvāts tikpat augstas klases viesnīcas serviss un apkalpošana. Galvenā recepcija un kontinentālas vai bufetes tipa brokastis tiek pasniegtas katru rītu Boutique Hotel Roze ēkā. Liepājas pludmale ir sasniedzama tikai 3 minūšu gājienā, un pilsētas centrs ir sasniedzams 5 minūšu laikā. Visos apartamentos ir plakanā ekrāna televizors ar kabeļtelevīzijas kanāliem, bezmaksas wifi, minibārs, seifs, privāta vannas istaba ar vannu, fēns un bezmaksas tualetes piederumi. Recepcija un viesnīcas darbinieki viesu rīcībā ir visu diennakti.

Cielava, banketu zāle

Tīnūžu 1, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Pasākumu organizēšana, atribūtika

BigpartyRiga, SIA

Andromedas gatve 12a, Rīga LV-1084
Informācija no uzņēmumu reģistra

Feliiz, SIA

Jaunatnes 30-41, Valdlauči, Ķekavas nov.

Independance, SIA

Melnsila 24-10, Rīga LV-1046
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Lobelia, SIA

Ceriņu 5-11, Aizpute, Dienvidkurzemes nov. LV-3456
Pasākumu organizēšana, atribūtika

Lumitech, SIA

"Zvaniņi" , Babītes pagasts, Mārupes nov. LV-2107